Tuesday, April 12, 2016

TNPSC Group 2 Previous Year Question Papers With Answers

tnpsc group 1 question paper 2014 download.

In a 100 m race, A beats B by 10 m and C by 13 m.

CLICK THE BUTTON  AND DOWNLOAD TNPSC PREVIOUS YEAR QUESTION PAPERS.

“I am an Indian Tom Tom waking up all the sleepers so that they wake and work for their.

Download TSPSC Group II Exam Admit Card 2016

. Simply I am telling you check the syllabus, and then what will be present in syllabus types to be note…..  Till 1999, there was no demand from any quarters for division of the state on regional lines. All those applicants who have successfully applied in TSPSC Group 2 Application Process 2016 can now visit main web Portal of TSPSC and download PDF file of Syllabus as well as Exam Pattern of Group 2 2016..

So all the students have to prepare well and always aim to score high marks in the all subjects. In the same race B can give C:.

TNPSC Group II 2013 – Model Question Paper GK in Tamil.

TNPSC Group 2 Questions. Click here to download Syllabus and Exam pattern of TSPSC Group 2 Exam.

Q 1 – GRAND CENTRAL TERMINAL, PARK AVENUE, NEW YORK IS THE WORLD’S?
A: largest railway station B: highest railway station
C: longest railway station D: None of the above
Answer : A
Q 2 – FOR WHICH OF THE FOLLOWING DISCIPLINES IS NOBEL PRIZE AWARDED??
A: Physics and Chemistry B: Physiology or Medicine
C: Literature, Peace and Economics D: All of the above
Answer : D
Q 3 – FFC MEANS FOR?
A: Foreign Finance Corporation B: Film Finance Corporation
C: Federation of Football Council D: None of the above
Answer : B
Q 4 – GALILEO WAS AN ITALIAN ASTRONOMER WHO?
A: developed the telescope B: discovered four satellites of Jupiter
C: discovered that the movement of pendulum produces a regular time measurement D: All of the above
Answer : D
Q 5 – GOLF PLAYER VIJAY SINGH BELONGS TO WHICH COUNTRY??
A: USA B: India
C: Fiji D: UK
Answer : C
Q 6 – FOR THE OLYMPICS AND WORLD TOURNAMENTS, THE DIMENSIONS OF BASKETBALL COURT ARE?
A: 27 m x 16 m B: 28 m x 16 m
C: 26 m x 14 m D: 28 m x 15 m
Answer : D
Q 7 – FEDERATION CUP, WORLD CUP, ALLYWYN INTERNATIONAL TROPHY AND CHALLENGE CUP ARE AWARDED TO WINNERS OF?
A: Volleyball B: Cricket
C: Basketball D: Tennis
Answer : A
Q 8 – GUWAHATI HIGH COURT IS THE JUDICATURE OF?
A: Nagaland B: Arunachal Pradesh
C: Kerala D: All of the above
Answer : D
Q 9 – FIRE TEMPLE IS THE PLACE OF WORSHIP OF WHICH OF THE FOLLOWING RELIGION?
A: Taoism B: Zoroastrianism (Parsi Religion)
C: Shintoism D: Judaism
Answer : B
Q 10 – FILM AND TV INSTITUTE OF INDIA IS LOCATED AT?
A: Perambur (Tamilnadu) B: Pimpri (Maharashtra)
C: Rajkot (Gujarat) D: Pune (Maharashtra)
Answer : D
.

TSPSC Group 2 PAPER- 3 Syllabus Topics :.

The chances of getting the similar questions in the current examinations is possible, which makes you to score a descent and also high marks in the current written examination.

Candidates who are preparing for group 2 service exam can download the latest syllabus for 2015-16. TNPSC Group 2 exam notification 2014. All the candidates can view the website for admit card along with the TSPSC Group II Exam Admit card 2016.. Telangana Group 2 Exam Details 2016.

Name of the Posts: Group II Services

.


Tags : previous question papers,question paper,recruitment,latest govt jobs,govt notification,syllabus,model paper,sample paper,recruitments,old question paper,last year question paper,answer key,sample papers 2016 download,tnpsc group 4 exam,hall ticket,tnpscportal,tnpsc portal,tnpsc,tnpsc group4,tnpsc group2,group 2,tspsc group 2 syllabus,model papers 2016 download,tnpsc group 2nd questions & answer 2015,tnpsc group 2 exam model question paper & answer in tamil,tnpsc last years papers & answers 2015

1 comment: